Kategorier
Debatt och åsikter Familj och vänner Jobb

Stort tack!

Tacka till alla som följer…

Jag får oftast positiv feedback på det jag skriver och det är fantastiskt kul! Jag hoppas att jag med min ibland nakna öppenhet kan inspirera, uppmuntra och ibland glädja andra. Med (oftast) positiv feedback menar jag att de flesta håller med i mina tankar. Den enkla sanningen är oftast mest logisk och oftast handlar det om sunt förnuft. Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på ett problem eller att uttrycka sig, trots att svaret brukar ligga runt hörnet. Jag brukar säga Shoot for the moon eller The sky is the limit… Positivitet är mitt ledord, men det är klart att även jag har dåliga dagar och det vet mina följare. Det finns dagar när jag grottar ner mig i diskussioner med mig själv om hur människor behandlar varandra. Hur man fullkomligt struntar i känslor och glirar med både text och ord om vad de tycker om varandra till andra. Finns det verkligen inget viktigare att göra? Hur kan man medvetet vilja såra någon och sen kunna sova gott om natten? Hur kan man lyssna på en version utan att ens ta hänsyn och titta på båda sidorna av myntet. Nåväl, som tur är det inte mitt problem. Jag blir bara bestört när jag ser och hör saker som medvetet är riktat mot någons hjärta. Det bästa man kan göra med energitjuvar som tar tid av dina tankar är att ta ut hyran och kicka ut dem. Det finns viktigare saker att fokusera på… Och om det är dig själv det handlar om, var glad! Det betyder att du upptar någon annans tankar och ligger steget före dem 🙂

18 Mars 2014. Ett datum som aldrig kommer tillbaka. Vad som hänt? Inget ovanligt, men just denna dag kommer aldrig tillbaka! Ibland får jag en sådan där flash som gör att man stannar upp. Varje dag är unik och varje minut du lägger på fel energi är bortkastad tid. Jag vet, jag har kastat bort både en och två minuter på fel tankar, men med resultat att jag lärt av det. Vi får göra misstag, så länge vi lär av dem så är de av godo! Vi kan väl lova oss själva att i morgon lägger vi tid och energi på det som är bra för oss, som utvecklar oss till bättre människor och som tar oss steget närmare det vi drömmer om och de mål vi har. Vi lovar oss själva att vi inte ska sitta där en dag och ångra saker vi inte gjort. Hellre ångra det vi har gjort men vi misslyckades med, för hur var det vi sa egentligen? Vi får misslyckas, bara vi lär av det! God natt och tack för att ni finns…

IMG_1409