Kategorier
Familj och vänner Jobb Uncategorized

Länge sen nu…

Dåligt samvete att jag inte bloggat på länge…

Mitt i flytt, projektskapande och boksläpp så hamnar bloggandet tyvärr lite i skymundan… Nu är vi i alla fall här, på lördag går lasset med möblerna till nya huset. Det roliga är att vi redan bott här i en vecka. En säng, en grill och utemöbler, behöver man mer? Inte ens en tv mitt i hockey-vm, men det finns ju playkanaler på datorn så även det funkar! Känslan att vara tillbaka på landet igen är underbar. För ett och ett halvt år sedan så skulle jag aldrig mer bo i hus. Vi hade 11 grader inomhus den vintern och vi gjorde ändå av med 60 kubik ved… Ett och ett halvt år gick det, nu sitter man återigen i hus med en panna att sköta om, men denna gång är inte huset 300 kvm och ett värmeläckande soll. Denna gång är det ett mindre hus på 120 kvm, mer lagom stort, med en lagom stor tomt, lagom långt ut och lagom skönt avstånd till civilisationen. Larm och kameraövervakning var redan installerat och nästa vecka påbörjas projektet – altan! Den kommer att gå runt huset i två väderstreck och bli på ca 65 kvm. Längtar till att dra på mig snickarbrallorna och hålla i skrivdragaren i högsta hugg igen 🙂 Här kan jag få ro att skapa, skriva och njuta när jag är ledig… Och njuter, det gör jag!

10339738_10152421352859320_6519054456911687503_n

Mitt boksläpp går helt enligt plan och första beställningen går i morgon. Jag har korrläst det jag själv skrivit och det är en konstig känsla att se det hela i bokformat. Ett projekt som tagit mig flera år, men vet också att nästa gång går det lättare. Jag har hittat mitt sätt att skriva på och vet vad jag vill skriva i nästa steg. I första boken, Mitt liv, mitt beslut så lär läsarna känna mig, vem jag är, vad jag gjort och vad jag står för. En förutsättning för att jag ska kunna fördjupa mig i de ämnen jag brinner för.

Nästa vecka bär det av mot Skåne. Ett möte som planerats under lång tid, men som vi inte riktigt fått till. Ett företag som vill titta på potentialen till samarbete via marknad och koncept. Ska bli mycket intressant att se vad de vill åstadkomma. Alla företag som påbörjar samarbeten på liknande sätt har olika visioner om vad man vill uppnå och något som är viktigt är att man har roligt på vägen! Men det är nästa vecka det, nu ska bara flytten bli 100 procent klar först och i morgon (dagen innan flyttlasset kommer) går jag på vardagsrummet med pensel och roller efter en veckas skrapande av strukturtapet…

Nu tar vi kväller och drömmer om morgondagen… Det finns stunder jag tänker mer än andra och det finns stunder jag försöker förtränga saker som pockar på min uppmärksamhet. Man kan kalla det att man blundar för vissa saker, men man kan också säga, att inte lägga energi på det som inte känns bra. Det beror helt på hur du vänder på det hela… Kram ❤

10363330_651904978227935_2261487617090947759_n