Kategorier
Debatt och åsikter Familj och vänner Jobb

På väg mot Globen!

En lugn helg har förflutit…

Men i huvudet snurrar det på i hög takt. Det är mycket att tänka på gällande både Boklansering och MC kortege, dessutom har ytterligare en fråga kommit på tapeten som berör samma ämne och som kan komma att lanseras i samband med allt annat. Det som är bra i detta är att de drar varann, att vi får större synlighet kring våld mot kvinnor och flickor och att debatten om hur vi ska få bukt med problemet inte avstannar. Fler får möjlighet att engagera sig och budskapet sprids i fler kretsar. Idag är det dessutom OrangeDay, dagen i månaden då vi alla säger nej till våld mot kvinnor och visar det genom att bära något i orange!

I morgon blir det däremot ledigt. Jag har blivit bjuden av en nära vän på Jon Legend i Globen. Det om något får mig säkert att koppla av några kilo:) Nu lite förberedelser inför kvällens grillning och efter morgondagens avkoppling så är det all in igen. All of me…to all of you ❤